Friday, 1 April 2016

Nak Bisnes?Wajib ada MENTOR

Bak kata Dr Azizan Osman, nak bisnes wajib ada MENTOR. Ya betul tu, kalau tanya sesiapa yang sudah berjaya pun merekan akan berkata demikian. Dulu ingat lagi masa wani mula-mula nak jual Caliph, wani akan tanya pemborong tu

 "Kalau saya beli dari puan, puan boleh guide saya bisnes tak?"

Kalau jawapannya tak meyakinkan wani, wani cari yang lain. Itu lah perangai wani. wani tak survey HARGA tetapi wani survey  MENTOR. ekekek. kelakar pulak kan. Tapi part tu memang PENTING bagi wani. NAK BISNES WAJIB ADA MENTOR YANG GUIDE KITA CARA BISNES SESUATU PRODUK.

Bisnes tanpa Ilmu adalah sukar nak mencapai kejayaan. Mungkin berjaya juga cuma lambat daripada orang yang mendapat bimbingan.

Wani tak kata wani hebat sebab wani pun dalam proses belajar dan mencari ilmu tapi wani ingin sekali share ilmu yang wani dapat  kepada agen-agen Caliph. Setakat ini wani ada ramai agen seluruh Malaysia. Alhamdulillah kami ada team yang sporting. Oklah tak nak cerita panjang2, wani nak bagitau apa kelebihan agen di bawah TEAM WANI.

KELEBIHAN YANG ANDA DAPAT JIKA JOIN TEAM CALIPH WANI

  • Join group support Whatsapp ( tips, testimoni, poster caliph)
  • Dapat bimbingan secara personal dari wani
  • Nama dan no telefon anda akan wani iklankan di blog wani 

 Anda boleh pilih sama ada nak jadi AGEN atau DROPSHIPPER. Dua-dua ni wani buka dengan tujuan membantu mereka yang nak cari income dengan bisnes Caliph. Kita sama-sama mencari rezeki. Jangan lupa niat bisnes kerana ALLAH.
BAGI yang tiada modal boleh bermula dengan AGEN DROPSHIP dan bagi yang nak jadi agen midal serendah RM 260 SAHAJA.
WHATSAPP WANI 0132260818 untuk maklumat lebih lanjut ye.
TERIMA KASIH KERANA SUPPORT WANI.

No comments:

Post a Comment