Saturday, 11 March 2017

Islamic Ebookku di Kuala Terengganu

Alhamdulillah, wani juga agen untuk produk ini di kawasan Kuala Terengganu. Islamic Ebookku kini menjadi viral di FB. Mana tak viral, produk bagus yang boleh menggantikan gajet. Yelah ibu mana tak risau bila anak selalu berkepit dengan gajet kan sebab ramai dah sedar keburukan gajet. Bila anak dah ketagih gajet ibu bapa kena main peranan untuk cari jalan supaya si anak boleh 'melupakan' gajet. Mommies tau kan kesan buruk buruk dari ketagih gajet. Nanti ada masa nanti wani tulis entry pasal keburukan gajet. Soon ye :)


 Mommies kalau nak tahu Ebookku ni laku keras tau. Untuk permulaan hari tu wani ada ambil 20 unit. Fuhhh sambutan di luar dugaan hari ke2 dah habis tau mommies. Tu pun dah ramai yang bank ini dan terpaksa masuk dalam list PRE ORDER. Sekarang ni stok seolah2 dicatu tau mommies disebabkan permintaan yang terlalu tinggi di seluruh negara. Tapi takpe, kalau pre order pun tak perlu menunggu lama seperti seperti sebelum ni. Dalam seminggu next batch akan sampai Inshaa Allah. kalau mommies nak dapatkn Ebookku ni, boleh hubungi wani untuk order ye.
Ambil 20 unit terus habis pada hari ke2.


wani sedang ambil stok dari seorang stokis.
Jom wani ceritakan serba sedikit tentang Ebookku ni.

.MANFAAT EBOOKKU

 
1⃣ Menarik minat & fokus anak untuk belajar.
2⃣ Masa anak terluang dengan berfaedah.
3⃣ Menguatkan daya ingatan & hafalan.
4⃣ Meningkatkan kreativiti seharian. 
5⃣ Yang paling penting no.5 ni sebab ketagihan gadget boleh menyebabkan masalah2 lain seperti
☞rabun
☞kurang bergaul
☞lambat bercakap & sebagainya.


Memperkenalkan Ebook-Ku --> First ISLAMIC E-BOOK In Malaysia!
.
Sistem pembelajaran elektronik dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan kemahiran.
.
Penyelesaian kepada masalah :
.
- Mata rabun,kecik2 dah kena pakai spek
- Ketagih gadget,bila tak dapat mula la memberontak
- Anti sosial..
- Aktif yang sukar di kawal
.
Apa kebaikan Ebook-ku ini ?
.
* Teknik baru mengajar anak anda dengan lebih santai.
* Anak kita terdedah awal dengan buku bacaan & latihan.
* Anak kita boleh belajar 2 bahasa dalam 1 masa iaitu English & Arab.
* Anak kita akan lebih fokus.
* Anak kita di didik awal untuk belajar tentang ISLAM.
* Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
* Mengelakkan kerosakan mata, tiada lagi gadjet yg melalaikan.
* Ebook yang sangat menyeronokkan,colourful & ada lagu kanak2
.
Antara yang anak puan akan pelajari dalam Ebook-Ku ini :-
.
PAGE 1 & 2 = Mengenal Abjad ABC
PAGE 3 = Mengenal Buah-Buahan
PAGE 4 = Mengenal Haiwan-Haiwan di Zoo
PAGE 5 = Mengira dan Mengenal Nombor
PAGE 6 = Mengenal Warna & Bentuk
PAGE 7 = Mengenal Peralatan dalam Rumah
PAGE 8 = Belajar Cara Berwudhu' & Rukun Solat
PAGE 9 = Belajar Bacaan dalam Solat
PAGE 10 = Belajar doa-doa yg penting seperti doa selepas wudu' ,doa keluar tandas, doa bangun tidur, doa sebelum tidur dan sebagainya
.
Ebook-Ku dilengkapi dengan dwi-bahasa. (Bahasa Inggeris dan Arab)
.
Silibus Keseluruhan Akan Mengasah Kemahiran 7 'M' Anak Kita!
.
Membaca|Mengira|Menulis|Mengenal|Mendengar|Menghafal|Menyebut


video
 
Mommies boleh tengok video ini untuk gambaran yang lebih jelas.

Pasti mommies dah tak sabar nak hadiahkan untuk anak2 kan. Harga Ebbokku ni sangat berbaloi dan mampu milik. Hanya RM55 belum termasuk postage. postage hanya tambah RM10 untuk ke semenanjung dan RM15 untuk Sabah Sarawak. Wani sedia COD area Kuala Terengganu. Just bayar RM55 untuk COD.

Hubungi wani ye untuk tempahan.

PROMOSI TERBARU CALIPH : Combo Pack Caliph Kid yang Lebih Menjimatkan

Alhamdulillah hari ni wani dah restock Caliph Kid. Kali ni bukan yang biasa tapi Combo Pack Caliph Kid.

Apa yang bestnya Combo Pack ni? Haa meh nak cerita sikit. Combo Pack ni mengandungi 2 botol Caliph Kid + Free Travel Pack Caliph baby. Maksudnya kalau ibu2 bellikan Pek ini dapatlah merasa Caliph Baby jugak. Caliph Baby bukan untuk baby je tau, ianya untuk umur 7 bulan ke atas. Umur 30 tahun pun dikira 7 bulan ke atas tau.hehe . Wani pun ada ambil juga Caliph for baby dan kid untuk manfaat baby yang sedang menyusu badan.


Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.




Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.
.
Apa hadiah nya? Haa, Tak pernah ada lagi orang bagi hadiah macam ni. Antar
a hadiah yang anda boleh dapat ialah:
1 x Proton Iriz bernilai RM42,000
Ada 2 x Tiket untuk menunaikan umrah ( 10 pemenang )
Penjimatan harga sebanyak RM29.00
Percuma Travel Pack bernilai RM12.00
.
Haa, kan banyak penjimatan disitu.
Bagi yang tak kenal Jus Caliph ni. Ini manfaat kepada anak anda. Meh baca dibawah ini
=======
Manfaat Jus Caliph
=======
✔ Caliph adalah Supplement @ makanan tambahan yang mengandungi bahan bahan yang baik untuk anak anda.
✔ Dalam Caliph ada Khasiat dari Kurma, kismis, delima, buah tin , madu dan aprikot.
✔ Khasiat dari sumber-sumber makanan ini elok untuk masalah PENGHADAMAN,ANTIBODI dan MINDA anak anda.
✔ Mempunyai KKM dan Sijil HALAL.
✔ Dipercayai oleh ribuan ibubapa diluar sana.
✔ Ribuan botol Caliph telah sampai kepada ibubapa dan anak anak mereka.
✔ FENOMENA supplement kanak kanak terbaik di Malaysia.

Ok Jom jangan lepaskan peluang ni mommies, mana lah tau rezeki mommies kan. rezeki tak pernah salah alamat. Jom sertai contest dan cabutan bertuah ini.

Whatsapp wani tau