Saturday, 29 July 2017

PROMOSI TERBARU CALIPH : BELI 1 DAPAT FREE TRAVEL PACK

Fuhhh..Fuhh suka nau promosi ni. sebab apa tau, sebab dapat free travel pack yang bernilai RM12. sape nak kasi kan.

Oklah promosi ni masih sah tau sampai 10 Ogos 2017.




PROMOSI NI SAH UNTUK JUS CALIPH BABY DAN JUGA JUS CALIPH KID.

Jom dapatkan sekarang daripada wani tau. Anda klik je kat sini http://www.wasap.my/+60132260818

anda di area Kuala Terengganu dan nak COD, ok boleh dear. wani sedia COD juga :)


Saturday, 11 March 2017

PROMOSI TERBARU CALIPH : Combo Pack Caliph Kid yang Lebih Menjimatkan

Alhamdulillah hari ni wani dah restock Caliph Kid. Kali ni bukan yang biasa tapi Combo Pack Caliph Kid.

Apa yang bestnya Combo Pack ni? Haa meh nak cerita sikit. Combo Pack ni mengandungi 2 botol Caliph Kid + Free Travel Pack Caliph baby. Maksudnya kalau ibu2 bellikan Pek ini dapatlah merasa Caliph Baby jugak. Caliph Baby bukan untuk baby je tau, ianya untuk umur 7 bulan ke atas. Umur 30 tahun pun dikira 7 bulan ke atas tau.hehe . Wani pun ada ambil juga Caliph for baby dan kid untuk manfaat baby yang sedang menyusu badan.


Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.




Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.
.
Apa hadiah nya? Haa, Tak pernah ada lagi orang bagi hadiah macam ni. Antar
a hadiah yang anda boleh dapat ialah:
1 x Proton Iriz bernilai RM42,000
Ada 2 x Tiket untuk menunaikan umrah ( 10 pemenang )
Penjimatan harga sebanyak RM29.00
Percuma Travel Pack bernilai RM12.00
.
Haa, kan banyak penjimatan disitu.
Bagi yang tak kenal Jus Caliph ni. Ini manfaat kepada anak anda. Meh baca dibawah ini
=======
Manfaat Jus Caliph
=======
✔ Caliph adalah Supplement @ makanan tambahan yang mengandungi bahan bahan yang baik untuk anak anda.
✔ Dalam Caliph ada Khasiat dari Kurma, kismis, delima, buah tin , madu dan aprikot.
✔ Khasiat dari sumber-sumber makanan ini elok untuk masalah PENGHADAMAN,ANTIBODI dan MINDA anak anda.
✔ Mempunyai KKM dan Sijil HALAL.
✔ Dipercayai oleh ribuan ibubapa diluar sana.
✔ Ribuan botol Caliph telah sampai kepada ibubapa dan anak anak mereka.
✔ FENOMENA supplement kanak kanak terbaik di Malaysia.

Ok Jom jangan lepaskan peluang ni mommies, mana lah tau rezeki mommies kan. rezeki tak pernah salah alamat. Jom sertai contest dan cabutan bertuah ini.

Whatsapp wani tau
 

Thursday, 9 February 2017

Restock Alkurma lebih awal

Alhamdulillah..Alhamdulillah pejam celik pejam celik sudah 5 bulan wani berniaga Alkurma ini, maksud wani sebagai agen Alkurma sebab sebelum upgrade agen, wani bermula sebagai agen dropship sahaja.


Memandangkan permintaan Alkurma sangat tinggi wani akan restock sebelum stok sedia ada habis. Setakat ini wani hanya berniaga secara FREE COST MARKETING menggunakan FB personal, IG dan blog. Inshaa Allah wani akan cuba kembangkan ia menggunakan iklan berbayar pula selepas ini. Doakan wani ye, seronok sangat bila dapat bantu ibu2 di luar sana yang ada masala susu kurang dan HB low.
Niat baik2, Inshaa Allah, urusan kita semua dipermudahkan.
Kepada yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan minat dengan bisnes Alkurma boleh lah whatsapp wani ye. wani masih mencari agen dropship. Inshaa Allah rezeki kita kongsi sama-sama. Bekerja secara berjemaah adalah lebih baik.

Whatsapp wani tau :)


Saturday, 10 December 2016

Atasi Masalah Sembelit Anak dengan Jus Caliph



Assalamualaikum mommies.
Pagi ni wani nak share tentang masalah sembelit di kalangan anak-anak kecil. Masalah ini sering kali terjadi boleh dikatakan masalah famous jugak la kan. Susu tak sesuai akan sembelit, anak tak suka makan sayur dan buah kemungkinan besar akan sembelit jugak. Adusss risaunya mak. Sembelit ni berkait rapat dengan kesihatan usus. Anak meragam masa nak buang air besar sampai nanges2, hati ibu mana tak risau kan. OK wani nak share salah satu manfaat Jus Caliph ni. Kami menerima terlalu banyak testimoni yang Caliph penamat masalah sembelit anak-anak mereka. Alhamdulillah..Alhamdulillah Syukur Caliph dapat bantu ibu2 dengan izin Allah.

Jom kita lihat sebahagian daripada testimoni yang kami terima ye.

#1

#2


#3


#4


#5

Alhamdulillah. Teruja kan. Jika anak mommies berumur 7 bulan bolehlah cuba Caliph For Baby Stage 1. Caliph for baby juga bantu selesaikan masalah sembelit. Caliph Kid untuk yang berumur 1 tahun ke atas.
Ok mommies, Whatsapp wani tau untuk bantu masalah sembelit anak2 mommies.


Wednesday, 7 December 2016

Apa Manfaat Jus Caliph Kid?

Hokey bertemu lagi kita di entry kali ini. Mommies tau Caliph ni famous sebagai supplement minda tapi masih ramai yang belum tahu apa lagi manfaat sampingan Jus minda famous ni. Ok kai ni wani share manfaat dalam bentuk poster yang sempat wani buat. Banyak manfaat tau. Jom mommies dapatkan Caliph untuk anak2 kita sebagai salah satu persediaan sesi pembelajaran 2017. Yelah ada mommies yang risau anak susah bangun pagi , anak tak minat belajar, anak masih tak boleh membaca, anak tiada keyakinan diri.

Mommies jom dapatkan sebotol Caliph untuk anak2. Sangat2 berbaloi tau. Jangan pelik kalau lepas ni anak2 mommies berubah ke arah lebih positif. Tapi ingat tau Caliph hanyalah asbab, semua perubahan ni dengan izin Allah, Wani doakan yang terbaik untuk semua pengguna Caliph.

.

Sangat baik untuk imun anak2.



Untuk anak2 kecil yang ada masalah speech delay, wani sangat syorkan Caliph


Anak lebih fokus semasa belajar



Anak mudah tangkap pelajaran dan mudah ingat



Bina keyakinan diri anak untuk ke sekolah



Mommies nak wani bantu mommies? Jom Whatsapp wani laju2 tau. Ada  FREE GIFT istimewa untuk mommies. Wani akan bagi alatulis dan kalendar 2017 (stok terhad)

Whatsapp wani tau. COD area Kuala Terengganu dan POSLAJU seluruh Malaysia


Caliph Kid kini berwajah Baru

Alhamdulillah dah restock Caliph. Buka2 kotak yang baru sampai dari HQ..Wowww terujanya wani. Comel sangat. Kalendar 2017 dan paper bag yang comel pun ada. Untuk customer2 wani, nanti wani kasi kalendar ye. Stok terhad tau!

Harga Masih promosi tau sampai hujung tahun ni iaitu :

1 botol RM65
2 botol RM120

FREE POSTAGE + FREE GIFT

Kalau nak jimat lagi boleh beli 6 botol RM300 FREE POSTAGE untuk semenanjung Msia.






Mommies..
Kenapa Caliph ni famous sangat ehh? Kalau sebut Jus Caliph mesti orang tau lebih2 lagi anak2 selalu dok nyanyi Mama, nak Caliph! Kami suka Caliph. Eh famous sangat lagu tu. buka TV je mesti ada iklan Caliph. Wah..wah publisiti gempak kaw kaw oleh pihak HQ. Ok Jom KLIK SINI untuk mengetahui apa manfaat Caliph secara rambang la.


Saturday, 12 November 2016

Testimoni Jus Caliph

Alhamdulillah..semakin ramai yang mempercayai jus caliph. wani nak share testimoni yang baru fapat dari HQ.