Monday, 30 October 2017

Saya Stokis Ebookku di Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. dan salam sayang dari cikwani.

Saya Salwani atau panggilan manja2 cikwani adalah stokis Ebookku Islamic di Kuala Terengganu. Untuk orang2 Ganu kalau nak dapatkan Ebookku secara COD, boleh lah roger2 cikwani ye. Sedia untuk COD untuk kawasan berhampiran. FREE duit cas minyak keta .haha. Alhamdulillah cikwani terlibat dengan bisnes Ebookku ni hampir 5 bulan dan mempunyai agen Dropship seramai 40++ orang. Alhamdulillah sememangnya di luar jangkaan pasal sambutan terhadap produk kanak2 ni.

Oh ya cikwani masih meneruskan pengambilan Agen2 DS. Ramai yang nak buat duit tepi di samping kehilangan barang2.

Ebookku Islamic By MommyHana VIRAL???

Ebookku?? Viral?? betul ke viral? Haa kalau nak tau viral ke idak, stok cikwani licin 2 atau 3 hari selepas mendarat. Kat HQ usah nak cerita la. Mendarat je stok  terus licin disapu bersih oleh agen2 dan stokis2. Fuhh hebat penangan Ebookku Islamic ni.


POSTAGE DONE, Order by Agen2 Team Cikwani.






Kalau uols nak tahu, Ebookku terpaksa di order by batch sebabnya stok seolah2 dicatu kerana pihak kilang tak dapat nak keluarkan produk ni seperti mana yang ditempah HQ.Ini lah kes orang kata permintaan melebihi pengeluaran. Fuhh memang viral :D

Mommies yang ingin menepah atau bertanyakan pasal Ebookku ni, bolehlah Whatsapp sini ye.
Detail tentang Ebookku.

PROMOSI CALIPH KID TERHEBAT DI ABAD INI!!!

Dah lama sangat rasanya cikwani tak update blog ni. Maafkan cikwani kerana super duper busy. Apa-apa pun cikwani masih aktif sebagai agen Caliph yang sah ye. Kali ni cikwani nak up kan PROMOSI yang sepatutnya akan tamat pada 31 Oktober 2017. Walaupun dah tamat hq HQ tapi cikwani nak habiskan stok yang ada. Jadi kiranya PROMOSI ini akan tamat sehingga stok promosi cikwani habis ye.

Nak tau tak promosi yang dikatakan paling win ni. NI dia. Rugi tau tak grab time promosi ni. JUS CALIPH KID COMBO PACK!


Wow!!! banyak nya FREE kalau beli COMBO PACK ni. Iye semestinya sebab banyak item akan dapat. Jika anda grab COMBO PACK ni, anda akan dapat

2 botol Jus Caliph Kid 350ml
1 botol travel pack 40ml yang berharga RM12
1 caliph cereal yang berharga RM50

yang best lagi dapat FREE POSTAGE lagi tau

eh ada lagi.

anda juga berpeluang menang Proton Iriz dan Pakej Umrah tau. Wowww. paling win kan. :)

Jom Grab. Rugi sangat tau tak grab

Ok JOm Whatsapp cikwani. WHATSAPP  SINI

Saturday, 29 July 2017

PROMOSI TERBARU CALIPH : BELI 1 DAPAT FREE TRAVEL PACK

Fuhhh..Fuhh suka nau promosi ni. sebab apa tau, sebab dapat free travel pack yang bernilai RM12. sape nak kasi kan.

Oklah promosi ni masih sah tau sampai 10 Ogos 2017.




PROMOSI NI SAH UNTUK JUS CALIPH BABY DAN JUGA JUS CALIPH KID.

Jom dapatkan sekarang daripada wani tau. Anda klik je kat sini http://www.wasap.my/+60132260818

anda di area Kuala Terengganu dan nak COD, ok boleh dear. wani sedia COD juga :)


Saturday, 11 March 2017

PROMOSI TERBARU CALIPH : Combo Pack Caliph Kid yang Lebih Menjimatkan

Alhamdulillah hari ni wani dah restock Caliph Kid. Kali ni bukan yang biasa tapi Combo Pack Caliph Kid.

Apa yang bestnya Combo Pack ni? Haa meh nak cerita sikit. Combo Pack ni mengandungi 2 botol Caliph Kid + Free Travel Pack Caliph baby. Maksudnya kalau ibu2 bellikan Pek ini dapatlah merasa Caliph Baby jugak. Caliph Baby bukan untuk baby je tau, ianya untuk umur 7 bulan ke atas. Umur 30 tahun pun dikira 7 bulan ke atas tau.hehe . Wani pun ada ambil juga Caliph for baby dan kid untuk manfaat baby yang sedang menyusu badan.


Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.




Dengan KOMBO PEK CALIPH, anda bukan sahaja dapat bagi khasiat kepada anak anda. Malah,anda juga berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.
.
Apa hadiah nya? Haa, Tak pernah ada lagi orang bagi hadiah macam ni. Antar
a hadiah yang anda boleh dapat ialah:
1 x Proton Iriz bernilai RM42,000
Ada 2 x Tiket untuk menunaikan umrah ( 10 pemenang )
Penjimatan harga sebanyak RM29.00
Percuma Travel Pack bernilai RM12.00
.
Haa, kan banyak penjimatan disitu.
Bagi yang tak kenal Jus Caliph ni. Ini manfaat kepada anak anda. Meh baca dibawah ini
=======
Manfaat Jus Caliph
=======
✔ Caliph adalah Supplement @ makanan tambahan yang mengandungi bahan bahan yang baik untuk anak anda.
✔ Dalam Caliph ada Khasiat dari Kurma, kismis, delima, buah tin , madu dan aprikot.
✔ Khasiat dari sumber-sumber makanan ini elok untuk masalah PENGHADAMAN,ANTIBODI dan MINDA anak anda.
✔ Mempunyai KKM dan Sijil HALAL.
✔ Dipercayai oleh ribuan ibubapa diluar sana.
✔ Ribuan botol Caliph telah sampai kepada ibubapa dan anak anak mereka.
✔ FENOMENA supplement kanak kanak terbaik di Malaysia.

Ok Jom jangan lepaskan peluang ni mommies, mana lah tau rezeki mommies kan. rezeki tak pernah salah alamat. Jom sertai contest dan cabutan bertuah ini.

Whatsapp wani tau
 

Thursday, 9 February 2017

Restock Alkurma lebih awal

Alhamdulillah..Alhamdulillah pejam celik pejam celik sudah 5 bulan wani berniaga Alkurma ini, maksud wani sebagai agen Alkurma sebab sebelum upgrade agen, wani bermula sebagai agen dropship sahaja.


Memandangkan permintaan Alkurma sangat tinggi wani akan restock sebelum stok sedia ada habis. Setakat ini wani hanya berniaga secara FREE COST MARKETING menggunakan FB personal, IG dan blog. Inshaa Allah wani akan cuba kembangkan ia menggunakan iklan berbayar pula selepas ini. Doakan wani ye, seronok sangat bila dapat bantu ibu2 di luar sana yang ada masala susu kurang dan HB low.
Niat baik2, Inshaa Allah, urusan kita semua dipermudahkan.
Kepada yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan dan minat dengan bisnes Alkurma boleh lah whatsapp wani ye. wani masih mencari agen dropship. Inshaa Allah rezeki kita kongsi sama-sama. Bekerja secara berjemaah adalah lebih baik.

Whatsapp wani tau :)


Saturday, 10 December 2016

Atasi Masalah Sembelit Anak dengan Jus Caliph



Assalamualaikum mommies.
Pagi ni wani nak share tentang masalah sembelit di kalangan anak-anak kecil. Masalah ini sering kali terjadi boleh dikatakan masalah famous jugak la kan. Susu tak sesuai akan sembelit, anak tak suka makan sayur dan buah kemungkinan besar akan sembelit jugak. Adusss risaunya mak. Sembelit ni berkait rapat dengan kesihatan usus. Anak meragam masa nak buang air besar sampai nanges2, hati ibu mana tak risau kan. OK wani nak share salah satu manfaat Jus Caliph ni. Kami menerima terlalu banyak testimoni yang Caliph penamat masalah sembelit anak-anak mereka. Alhamdulillah..Alhamdulillah Syukur Caliph dapat bantu ibu2 dengan izin Allah.

Jom kita lihat sebahagian daripada testimoni yang kami terima ye.

#1

#2


#3


#4


#5

Alhamdulillah. Teruja kan. Jika anak mommies berumur 7 bulan bolehlah cuba Caliph For Baby Stage 1. Caliph for baby juga bantu selesaikan masalah sembelit. Caliph Kid untuk yang berumur 1 tahun ke atas.
Ok mommies, Whatsapp wani tau untuk bantu masalah sembelit anak2 mommies.