Monday, 30 April 2018

Testimoni pengguna Nasal Aspirator by MommyHana

Hai hai mommies. cikwani nak share feedback pengguna yang sudah pun mencuba nasal aspirator ini.

Jom kita review japp.

#Testimoni 1



                                                                        #Testimoni 2



                                                                      #Testimoni 3



                                                                         #Testimoni 4



                                                                       #Testimoni 5



                                                                         #Testimoni 6



Sebenarnya ada beratus-ratus testimoni lagi, nak tunjuk kat sini semua kang nanti tak muat muka surat. hehe gurau jerk :).

Apa yang best nasal ini ia ada 3 muzik yang kita boleh pilih, level muzik pun boleh pilih nak perlahan atau kuat, atau kalau mommies nak silent kan pun boleh. Muzik ni bukan apa supaya baby ralit semasa kena sedut. ada jugak anak siap joget2 tepuk tangan lagi semasa sedut.hehe, comel je kan :)

nasal ini ada 3 level suction. Mommies boleh pilih ikut keselesaan si anak. Yang paling best ada warranty sampai setahun. lama kan. sebarang kerosakan yang bukan disebabkan kecuaian diri sendiri, pihak HQ akan gantikan dengan nasal baharu.

warranty 1 tahun

Mommies berminat untuk tempah cik Zirafah ni? boleh terus whatsapp cikwani ye (0132260818) atau klik je sini kalau tak nak save nombor terlebih dahulu.



Nasal Aspirator by MommyHana Membantu Anak Ketika Selsema







Hi uols, lama tak bertemu di blog ini. hari ni cikwani nak perkenalkan satu alat yang sangat membantu anak-anak kita ketika selsema. Produk ni juga keluaran Mommyhana sama seperti Ebookku. Alat ini diberi nama Nasal Aspirator atau dengan kata mudahnya penyedut hingus  automatik.

Apa itu nasal aspirator ni? Apa fungsinya?




Okay, cikwani terangkan detail ye. Nasal ni berfungsi menyedut hingus anak keluar dari hidung. Yelah kita yang dewasa ni pun sangat tak selesa bila kena selsema kan, serba tak kena dibuatnya. Inikan pula anak-anak kecil. Nasal ini sangat membantu anak-anak kita, kesannya anak boleh tidur lena, tak meragam seterusnya selsema tak berlarutan. Bila selsema tak berlarutan secara tak langsung dapat elak jangkitan virus seperti batuk dan kahak. Bila dah terjadi kahak ni,ibu ayah la paling risau, terpaksa lah ulang alik klinik untuk sedut kahak pula.

Jom kita tengok satu video bagaimana bayi ini menggunakan nasal aspirator ini.


Haa, nampak kan macam mana hasilnya. habis hingus kena sedut keluar.hehe. Produk ini menjadi pilihan ibu-ibu disebabkan memang tak sanggup nak tengok si anak tak selesa ketika selsema. Tak perlu lagi guna nasal manula atau pun sedut guna mulut. Nasal ini direka khusus untuk bayi seawal newborn sampai umur 5 tahun.

Detail tentang NASAL ASPIRATOR :


  • Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic.
  • Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna! 😱
  • Nasal terbaru dari Mommyhana code NC001,  ada tambahan dari segi 3 kinds of melody(lagu) dan 3 suction speed!! Jadi boleh pilih speed nak laju ke slow ke. Yang best ada muzik tauu! Mesti baby2 suka 😊

  • Dan Yang paling BEST, bukan itu sahaja, saya akan bagi 4 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++
  • Warranty 1 tahun. Wowww.


Ibu-ibu nak tengok feedback kastemer kami yangdah menggunakan nasal ni? Boleh klik sini.

Nasal Aspirator ini sedia COD area Kuala Terengganu atau dipos ke seluruh Malaysia. Sekiranya anda di kawasan lain dan ingin COD, boleh juga hubungi cikwani, cikwani boleh carikan agen yang berhampiran :)


Tuesday, 28 November 2017

Cara Nak Elak Anak Bosan Dalam Kereta Ketika Balik Kampung.

Musim cuti sekolah dah tiba mesti ramai yang awal2 lagi plan nak balik kampung kan. Perjalanan jauh yang ambil masa berjam2 mesti anak bosan kan. Mommy pun risau anak meragam dalam kereta. Ingat tau mommy jangan ambil langkah mudah dengan berikan henpon untuk anak tonton youtube.
Jom mommy kita berikan Ebookku Islamic by MommyHanna ni. Anak ralit main sambil belajar, mommy pun boleh tenang. hehe.

Ini video anak cikwani sendiri yang sempat cikwani raka masa balik kampung hari tu. Best dia main. tekan2 bunyi, tekan2 keluar lagu lepas tu joget2. hehe. Banyak yang baby Syifa dapat belajar dari Ebookku ni.


Okay mommy memang terbaik Ebookku.

Jom kitat tengok review beberapa pengguna Ebookku.






Terbaikkan mommy untuk anak2 kita. Sesuai untuk anak seawal 6 bulan hingga 9 tahun.

Nak Whatsapp cikwani? KLIK SINI

Ebookku Islamic : Apa Manfaatnya?

Ebookku viral?Mommy2 yang ada anak kecil rata2 memang berminat nak dapatkan Ebookku ni. Macam TeamCikwani setiap hari masuk order, mommy2 yang risaukan anak2 yang ketagih henpon ni pasti nak dapatkan buku viral ni. Buku viral ni sebagai pengganti gajet tau!.Okaylah jom cikwani terangkan MANFAAT EBOOKKU ni.



E-BOOK KU SPECIAL EDITION ni, terdapat banyak kelebihan yg ada. antaranya adalah :-

🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2.
🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun.
🎀 masa juga terluang dgn berfaedah.
🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah.
🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak.

ha banyak kan kelebihan yang terdapat di E-BOOK KU SE by MOMMYHANA?

Alat permainan sambil belajar ini ada 20 pages yang mana setiap satunya mengandungi isi kandungan yang menarik dan sesuai untuk anak2 yang berumur seawal 6 ban hingga 6 tahun.

Ebookku menggunakan bateri AA sebanyak 3 biji.

Antara isi kandungan Ebookku
+++++++++++++++++++++++
💟ABC
💟kenderaan
💟buah-buahan
💟haiwan
💟mengenal nombor
💟mengenal warna
💟bersukan
💟rukun islam dan rukun iman
💟belajar berwudhuk
💟niat solat 5 waktu
💟belajar bacaan dalam solat
💟doa-doa harian
💟surah2 lazim
💟asma ul husna & doa dhuha
💟nyanyian lagu kanak-kanak

Ebookku merupakan produk pertama Malaysia yang berbentuk Islamic yang menggunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

Jom mommies, hadiahkan sebiji Ebookku untuk anak kesayangan kita. Jangan terkejut jika selepas ni anak dah tak mintak gajet lagi tapi asyik mintak Ebookku 😍😍😍

HARGA EBOOKKU?

normal price untuk EB, RM99. tapi kt sini nak bagi promosi RM69! 😱 tuan/puan akan jimat RM30 tau!! 😱 .exclude postage😄

terdapat FREE GIFT :-

👉 marker (RM5)
👉 dummy stylus pen (RM5)

p/s warranty dari MommyHana adalah 1 bulan!!! 😱🤗

KOS POSTAGE
=============
1-2 UNIT - RM10 UNTUK SEMENANJUNG/15 UNTUK SS
3-4 UNIT - RM15 UNTUK SEMENANJUNG/20 UNTUK SS
5 UNIT - RM20 UNTUK SEMENANJUNG / RM 30 UNTUK SS

kalau mommies nak lebih jimat, boleh ajak kawan2 lain beli sekali sebab boleh jimat postage kan😄

HARGA PROMOSI NI AKAN TAMAT BILA2 MASA SAHAJA SELAGI STOK MASIH ADA.

** ADA SPECIAL FREEGIFT DARI CIKWANI TAU.

tapi nak dapatkan FREEGIFT comel ni kena cepat2 tau sebab stok TERHAD.

nak whatsapp cikwani klik sini ye.

Jom order mommies.

Agen dan Agen Dropship Ebookku Islamic DIPERLUKAN!

Alhamdulillah setakat hari ini ahli teamCikwani dah pun mencapai bilangan 45 orang. Setiap hari ada je ahli baru yang berminat nak join team. Alhamdulillah Cikwani appreciate sangat. Cikwani dengan rendah hati nak buka lagi peluang untuk agen DS seramai 30 orang lagi. Niat cikwani nak bantu terutama surirumah untuk cari duit poket tepi. sape nak kena cepat2 whatsapp cikwani tau. www.wasap.my/+60132260818

stok Ebookku 140 pcs mendarat

COD 10 pcs Ebookku kepada salah seorang agen



TIADA MODAL UNTUK AGEN DROPSHIP


Anda minat bisnes tapi takde modal? Okay takpe cikwani faham. Anda boleh bermula dengan agen dropship. Teamcikwani sedia pandu. kita sama2 berjaya! Syarat nak jadi dropship tak susah pun cikwani perlukan yang komited dan perlu ada application Telegram dalam HP. Komisen RM10 setiap unit dijual. Menarik ke menarik? Tugas anda hanya promote sahaja dan tak perlu pegang stok. Urusan pos cikwani yang uruskan.Whatsapp cikwani segera tau!

AGEN EBOOKKU MODAL SERENDAH RM270

Anda ada sedikit modal? Jom jadi agen dengan teamCikwani. Modal hanya serendah RM270 dan anda akan dapat 5 unit Ebookku. Dah namanya agen, untung pun lebih sikit la dari agen DS. Stok ada dengan anda dan anda berpeluang untuk COD kepada customer terdekat :)

Jom Whatsapp cikwani segera tau!

APA KELEBIHAN JOIN TEAM CIKWANI?


  • Coaching  dalam group support 24 jam
  • Coaching secara personal
  • Gambar, testimoni dan tips bisnes disediakan dalam group telegram
  • Reward bulanan kepada agen/agen DS yang capai target



shopping reward untuk agen kesayangan

3 orang agen DS yang capai target untuk Oktober.

hadiah dah sampai ke tangan agen, ni komen beliau :)



JOM BUAT DUIT DENGAN EBOOKKU. TAK SUSAH MANA PUN NAK JUAL EBOOKKU NI. IBU YANG ADA ANAK KECIL PASTI SEDIA MELABUR UNTUK MANFAAT ANAK MEREKA.

Nak tahu lebih detail manfaat Ebookku? Klik sini.


0132260818





Monday, 30 October 2017

Saya Stokis Ebookku di Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. dan salam sayang dari cikwani.

Saya Salwani atau panggilan manja2 cikwani adalah stokis Ebookku Islamic di Kuala Terengganu. Untuk orang2 Ganu kalau nak dapatkan Ebookku secara COD, boleh lah roger2 cikwani ye. Sedia untuk COD untuk kawasan berhampiran. FREE duit cas minyak keta .haha. Alhamdulillah cikwani terlibat dengan bisnes Ebookku ni hampir 5 bulan dan mempunyai agen Dropship seramai 40++ orang. Alhamdulillah sememangnya di luar jangkaan pasal sambutan terhadap produk kanak2 ni.

Oh ya cikwani masih meneruskan pengambilan Agen2 DS. Ramai yang nak buat duit tepi di samping kehilangan barang2.

Ebookku Islamic By MommyHana VIRAL???

Ebookku?? Viral?? betul ke viral? Haa kalau nak tau viral ke idak, stok cikwani licin 2 atau 3 hari selepas mendarat. Kat HQ usah nak cerita la. Mendarat je stok  terus licin disapu bersih oleh agen2 dan stokis2. Fuhh hebat penangan Ebookku Islamic ni.


POSTAGE DONE, Order by Agen2 Team Cikwani.






Kalau uols nak tahu, Ebookku terpaksa di order by batch sebabnya stok seolah2 dicatu kerana pihak kilang tak dapat nak keluarkan produk ni seperti mana yang ditempah HQ.Ini lah kes orang kata permintaan melebihi pengeluaran. Fuhh memang viral :D

Mommies yang ingin menepah atau bertanyakan pasal Ebookku ni, bolehlah Whatsapp sini ye.
Detail tentang Ebookku.