Sunday, 30 August 2015

Mia Sara Duta Cilik Caliph

Alhamdulillah pada 13 Ogos yang lepas, pelakon cilik telah menandatangani kontrak sebagai Duta Caliph. Hmm Mia Sara pun ambil Caliph sebagai suplement harian. Bijak Mia pilih supplement pemakanan sunnah. Kalau sebelum ni, Ustaz Don awal-awal lagi dah dipilih sebagai duta dan terbaru Mia Sara pula. Alhamdulillah semoga Caliph semakin HOT dan dikenali ramai.

Ni dia Duta cilik kita, pelakon yang tidak asing lagi Mia Sara. Comel kan posing




Bukan sekadar supplement untuk minda malah ianya meyediakan nutrien yang diperlukan oleh kanak-kanak yang sedang membesar
Anda nak mencuba Caliph sebagai sebagai supplement anak? Hubungi wani utk harga PROMOSI dan FREE GIFT menarik.

HP: 0132260818

Friday, 28 August 2015

Bagaimana nak jadi pengedar Caliph



Gaji tak cukup? pening kepala fikir cara nak tambah duit? Jom jana income bersama Caliph.
Sebenarnya wani jadi pengedar Caliph baru sebulan tetapi Alhamdulillah, permintaan Caliph terlalu tinggi. Setiap hari order masuk. Ibu-ibu hari ini begitu mementingkan perkembangan IQ anak dan masa depan anak-anak mereka, itu sebab mereka tak 'berkira' untuk membeli 'ubat minda' yang tengah HOT sekarang ini.

Jika anda nak jadi pengedar, modal serendah RM300 diperlukan iaitu minimum 6 botol perlu dibeli. Wani pun bermula dengan 6 botol, kemudian repeat order 11 botol selepas beberapa hari. Alhamdulillah kini repeat order 100 botol ke atas setiap 5 hari. Wani suka sangat busines Caliph.

Nak jadi agen? Lihat Pakej yang ditawarkan pada flyers wani ( harga ini adalah standard ditentukan oleh HQ Caliph )


 PAKEJ UNTUK PEMBORONG
***************************
PAKEJ A
6 - 10 botol
RM 50 per  botol + postage

PAKEJ B
11 - 29 botol
RM45 per botol + postage

PAKEJ C
30  botol ke atas
RM40 per botol + postage RM25



Anda boleh pilih pakej yang anda suka :), boleh hubungi wani untuk tempahan ye.
Jika tak tahu jalan nak busines Caliph atau tak tahu strateginya, jangan risau, wani boleh bantu dan bimbing. Yang penting kita usaha dan komitmen anda dalam busines ini. Kita sama-sama nak berjaya kan. :)

HP : 0132260818



Sunday, 23 August 2015

Alhamdulillah..flyers Caliph dah sampai

Alhamdulillah..wani sangat teruja bila flyers yang ditempat dah pun selamat sampai ke tangan. Cun tak flyers ni? wani puas hati.




Sesiapa yang nak tempah flyers atau sebarang printing product bolehlah berhubung dengan Nadhirah Noor Nerawi.

Apa lagi, misi edarkan flyers ke kedai2 buku, tadika bermula. Doakan kejayaan atas usaha gigihku. :)
Selain tu rubberstamp dan bill book juga sudah tersedia. wani gunakan ini untuk pelanggan-pelanggan wani. Biasanya wani tulis bil untuk pekedai-pekedai yang buat belian borong untuk memudahkan urusan mereka. Alhamdulillah.

Kalau anda berminat nak buat belian runcit atau borong jus Caliph bolehlah hubungi wani ye :)

Untuk HARGA PROMOSI terkini, Whatsapp wani ye

HP : 0132260818


Caliph dan Kelulusan KKM

Hai bertemu kembali kita.

Ada juga yang bertanyakan ...

1)Jus Minda Caliph ni ada sijil KKM tak?

Jawapannya : Ya

Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik. Jadi ibu2 tak perlu risau ia selamat atau tidak kerana ia hanyalah pemakanan sunna, nak minum  lebih dari sukatan yang disyorkan pun tak mengapa :)


Walaubagaimanapun, anda boleh semak status Jus Caliph di KKM menggunakan Nombor Rujukan 020215/01/249 dan hubungi 03-78835400 (Unit Pengkelasan KKM)



2) Jus Minda Caliph halal tak?
 Semestinya halal kerana ianya berasaskan pemakanan sunnah sahaja :)
Hubungi wani untuk sebarang pertanyaan ye :)


HP : 0132260818

Awas! Jangan Biarkan Anak Tertidur Bersama Handphone atau Tablet.

Assalamualaikum ibu-ibu, petang ni wani nak share sedikit tentang amalan2 baik dan buruk sebelum anak-anak kita masuk tidur.

Pernah tak kita membiarkan anak-anak masuk tidur bersama tablet atau handphone dengan menonton cerita-cerita yang mereka gemari dek kerana kita sibuk dengan urusan yang masih belum selesai?
Kalau YA,  mulai hari ini kita HENTIKAN.

Sebelum anak-anak kita tidur, jangan beri anak-anak tengok televisyen (dan dengar radio merapu), iPad atau permainan video, apatah lagi jika cerita seram, ganas atau ada adegan separa lucah (termasuklah kartun).

Mengapa? 

Kajian menunjukkan bahawa tidur mereka akan terganggu, juga elemen-elemen yang tidak baik akan masuk ke dalam minda bawah sedar dan membentuk personaliti mereka.
Paling baik tentunya ayah dan ibu membacakan kisah-kisah yang baik dari Al Quran, hadis dan para salafussoleh, bagus juga jika ayah sendiri dapat membaca ayat-ayat Al Quran dan zikir-zikir yang ma'thur kepada anak-anak sebelum mereka tidur.
Jika tidak sempat, perdengarkan ditelinga mereka bacaan Al Quran atau ajar mereka untuk membaca buku-buku yang baik sendiri sebelum tidur.
Pastikan sebelum anak-anak tidur, hanya input-input yang baik sahaja masuk ke dalam minda mereka.
Cubalah, dan lihat perubahan yang berlaku pada anak-anak kita.

Di sini wani nak share sedikit bacaan surah2 yang boleh kita amalkan ye


Ini pula zikir yang boleh kita amalkan dan ajak sekali anak berzikir :)

video

 Jom beramal :) Feel free to share


Saturday, 22 August 2015

Caliph Jus Minda berasaskan Pemakanan Sunnah yang Sedang HOT sekarang ini.

Assalamualaikum dan salam subuh semua.

Mungkin ada yang belum tahu lagi apa itu jus Caliph kan. Sebenarnya Caliph memang menjadi viral di FB sekarang ini, buka FB biasanya akan nampak iklan Caliph dekat FB. Wani pun dulu kenal Caliph melalui FB, tertarik dengan testimoni-testimoni, terus terdetik nak mencuba. Alhamdulillah percubaan wani tak sia-sia. Oklah tak nak cakap panjang-panjang, wani just nak perkenalkan Caliph secara lebih detail. :)



Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement untuk kanak-kanak.

1. Apakah Jus Caliph?
 

Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

 
2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
 

Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
*
 Kurma
*
 Kismis
*
 Madu
*
 Delima
*
 Buah Tin
*
 Aprikot
*
 Omega 3
*
 Omega 6
3. Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?

Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -supplement ini daripada sumber yang tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.
**Caliph bukan sahaj untuk perkembangan IQ anak-anak, malah ianya mampu meningkatkan tahap imunisasi anak dan juga menambah selera maka mereka.

4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

Walaubagaimanapun, anda boleh semak status Jus Caliph di KKM menggunakan Nombor Rujukan 020215/01/249 dan hubungi 03-78835400 (Unit Pengkelasan KKM)atau klik  pengesahan KKM. Klik sijil pengesahan.

 
5. Produk ini sesuai untuk siapa?
 

Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

6. Siapah pengeluar Jus Caliph?
Jus Caliph di keluarkan dan di pasarkan oleh Raffelinna Sdn Bhd sebuah syarikat dari Kedah yang sudah 3 tahun berpengalaman dalam jualan produk kesihatan dan kecantikkan. Syarikat ini amat mementingkan produk yang berkualiti, suci dan berkesan. Bukan sahaja keuntungan yang di cari, juga keberkatan dalam perniagaan.

7. Adakah produk ini berkesan?

Dengan izin Allah, produk ini baru beberapa minggu dipasaran dan kami telah menerima banyak testimoni yang baik dari pengguna.Klik TESTIMONI PENGGUNA

8. Berapa harga Jus Caliph

HARGA RM 80 SEBOTOL 350ML tetapi harga pengenalan dari Wani...

HANYA RM 70 untuk sebotol  350ML (jimat RM 10)

ATAU

HANYA RM 120 untuk 2 BOTOL (jimat RM 40)

ATAU anda nak lebih JIMAT??

anda boleh beli 3 botol dengan hanya RM160 ( jimat RM80 )
 

 CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH
 
1 hingga 3 tahun

1/2 sudu kecil / 2.5ml 

pagi sebelum sarapan

malam sebelum tidur


4 - 6 tahun

1 sudu kecil / 5ml

pagi sebelum sarapan

malam sebelum tidur


6 tahun ketas

1 -2 sudu / 10-20ml

pagi sebelum sarapan

malam sebelum tidur



walaupun di kotak jus caliph ada nyatakan pengambilan jus caliph

bermula dari umur 1 tahun dan keatas..

TETAPI..

boleh juga diberi kepada baby
dengan cara boleh campurkan 1 SUDU KECIL jus caliph kedalam puree,nestum atau nasi.
 Anda berminat nak mencuba? Whatsapp wani segera ya untuk booking dahulu kerana stok selalu limited disebabkan HOT SALE sekarang ini.
HP : 0132260818

Friday, 21 August 2015

Testimoni Jus Caliph yang Cukup Buat Kita Teruja Nak Cuba

Assalamualaikum semua...

Ini adalah blog baru wani khusus untuk Jus Minda Caliph. Terima kasih kerana datang berkunjung. Pagi ni wani nak share sedikit tentang beberapa testimoni Caliph yang sememangnya tersebar luas di internet. Rata-rata pelanggan wani, mereka akan berkata " Saya nak cubalah Caliph, bila tengok testimoni macam best je". Wani dulu pun macam tu, bila baca testimoni pengguna Caliph memang teruja nak mencuba untuk anak, bila dah cuba Alhamdulillah kesannya yang dialami sama seperti testimoni yang kita baca. Alhamdulillah...Alhamdulillah wani rasa percubaan wani tak sia-sia dan selepas habiskan botol pertama, wani ambil keputusan untuk 'sharing' kebaikan Caliph dengan menjadi pengedar.

#TESTIMONI 1
untuk anak lambat bercakap dan kuat memberontak


#TESTIMONI 2

untuk anak lambat bercakap

#TESTIMONI 3

anak semakin bijak

#TESTIMONI 4

hasil : anak minat belajar

#TESTIMONI 5

anak-anak suka dengan rasa caliph..sedapp

#TESTIMONI 6

anak-anak suka dengan rasa caliph

#TESTIMONI 7

hasil : anak semakin sihat dan susah dapat batuk

#TESTIMONI 8
Hasil : rajin belajar selepas 5 hari mencuba dan senang bangun pagi

#TESTIMONI 9

hasil : prestasi akademik meningkat

#TESTIMONI 10

hasil : anak mendengar kata, lebih fokus

TESTIMONI 11

Caliph boleh elak demam

Macam mana ibu2 dan bapa2, teruja nak mencuba. Wani memang suggestkan untuk anak2 yang ada masalah tertentu seperti susah bangun pagi, lambat bercakap, tak minat belajar, lemah dalam akademik, kuat memberontak, hyperactive dan tak mendengar kata. Ibu2 jangan stress-stress okay, insha Allah Caliph dapat membantu, tugas wani hanya nak sampaikan manfaat Caliph ini. Kita berikhtiar dan yang paling penting ialah jangan lupa selalu berdoa untuk anak2 kita :)
Jika berminat nak dapatkan Caliph  ni, boleh hubungi wani seperti di bawah ye.

HARGA ISTIMEWA UNTUK SEMUA PELANGGAN WANI :
1 botol RM 70
2 botol RM 120
3 botol RM 150 ( Tambah RM5 untuk sabah & Sarawak)
(FREE POSTAGE KE SELURUH MSIA + FREE GIFT )
HP : 0132260818
FB : Salwani Suhaimi II
(COD ke seluruh Kuala Terengganu & Kuala Nerus )

Friday, 14 August 2015

6 Sebab Kenapa Saya Suka Jus Caliph & jadi PENGEDAR

Assalamualaikum semua dan selamat pagi. 

Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.










Selepas menghabiskan botol pertama, wani nak repeat order dan try search kat google 'pemborong caliph di kawasan Kuala Terengganu tetapi malangnya tak jumpa dan agak sukar nak cari pemborong di sini. Setelah wani bincang dengan suami, wani terbuka hati untuk borong Caliph lagipun memang nak jadi pengguna Caliph untuk anak-anak kan. Alhamdulillah wani kini dah jadi pemborong Jus Caliph ni dan sedia untuk COD di kawasan Kuala Terengganu dan Kuala Nerus. Selain itu wani juga sedia untuk poslaju ke seluruh Malaysia. Kini, wani sudah beri kepada ketiga-tiga anak wani. Nak tahu tak perubahan yang berlaku pada anak ke2 wani iaitu Sufi Iman, 5 tahun. Baru seminggu wani beri tetapi dah nampak kesan. Pertuturan Sufi agak lancar dan laju. Sufi ni anak wani yang agak lambat dapat bercakap ( speach delay ). Sufi mula dapat bercakap semasa umurnya dekat 3 tahun.Perubahan ini juga buat wani terharu. Alhamdulillah. wani akan terus istiqamah beri anak2 minum jus Caliph.

Kakak Suci dengan Caliphnya

Kakak Suci minum sendiri sebelum pergi sekolah tanpa ibu ingatkan

wani dapat simpulkan 4 sebab kenapa wani beri anak-anak minum Just Caliph. 

1) Merupakan pemakanan sunnah. Sememangnya wani mmg nak amalkan madu tetapi anak2 tak suka madu yang pure. Kiranya Jus Caliph ni lebih sedap lah.

 2) Anak-anak semakin rajin belajar 

3)Sufi Iman semakin lancar bertutur 

4)Anak-anak kurang memberontak 

5)Anak ke3, Syafi semakin mudah bangun pagi. 

6)Rasanya yang sedap, anak2 suka. 

Anda berminat nak mencuba Caliph untuk anak2? Jom jadi ibu prihatin :)

Harga sebotol RM 80 semenanjung dan RM85 untuk SS
TAPI...

anda boleh dapatkan dengan HARGA PROMOSI dari wani

1 botol RM 70 + free postage + free gift
2 botol RM120 + free postage + free gift
3 botol RM 160 utk semenanjung dan RM170 utk SS  + free postage + free gift

Hubungi wani di 0132260818 ( call/sms/whatsapp )
FB : Salwani Suhaimi II
Page : Kedai Caliph Murah 
Untuk lebih detail tentang Jus Caliph ini, boleh ke Page wani Kedai Caliph Murah

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ



Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Assalamualaikum semua dan selamat petang. Hari ni wani ingin sekali nak berkongsi sesuatu yang bernilai juga wani kira. Wani ni kalau bab anak2 memang wani anggap benda tu bernilai tau. hehe. Pernah dengar tak supplement sunnah Caliph. Sebenarnya wani baru je cuba jus Caliph ni. Awalnya wani beli untuk anak sulung wani, Suci Karmila 7 tahun. Wani mencuba supplement ini kerana Kakak Suci tidak lagi mengambil supplement sudah jarang mengambil Omega dan Mealshake. Bukan apa kalau sebelum masuk sekolah, wani just picit je dalam susu dia, tapi bila dah berhenti menyusu botol ni macam jarang dah beri. Jadi wani memilih untuk mencuba supplement sunnah ini lagipun setelah melihat testimoni-testimoni menarik, wani rasa teruja nak mencuba. wani konsisten beri Kakak Suci ni minum Caliph ni 2x sehari iaitu sebelum pergi sekolah dan sebelum tidur, ada jugak lah ter skip sebab terlupa. Nak tahu tak apa perubahan yang wani nampak? SubhanaAllah..MashaAllah...wani sungguh terharu. Balik je sekolah Kakak Suci terus buka beg sekolah dan siapkan homework nya tanpa disuruh. Selain tu dia kurang 'membantah' kalau sebelum ni ibu makan hati jugak lah sbb dia selalu 'melawan'hehe dan susah nak buat homework walaupun digesa2 oleh ibu. Subhana Allah perubahan Kakak Suci buat ibu nak jatuh air mata. Syukur sangat. Selain itu, wani juga amalkan membaca surah Toha ( ayat 1-5 ) dan surah In syirah dan tiupkan ke ubun-ubunnya semasa tidur.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ