Tuesday, 28 November 2017

Agen dan Agen Dropship Ebookku Islamic DIPERLUKAN!

Alhamdulillah setakat hari ini ahli teamCikwani dah pun mencapai bilangan 45 orang. Setiap hari ada je ahli baru yang berminat nak join team. Alhamdulillah Cikwani appreciate sangat. Cikwani dengan rendah hati nak buka lagi peluang untuk agen DS seramai 30 orang lagi. Niat cikwani nak bantu terutama surirumah untuk cari duit poket tepi. sape nak kena cepat2 whatsapp cikwani tau. www.wasap.my/+60132260818

stok Ebookku 140 pcs mendarat

COD 10 pcs Ebookku kepada salah seorang agenTIADA MODAL UNTUK AGEN DROPSHIP


Anda minat bisnes tapi takde modal? Okay takpe cikwani faham. Anda boleh bermula dengan agen dropship. Teamcikwani sedia pandu. kita sama2 berjaya! Syarat nak jadi dropship tak susah pun cikwani perlukan yang komited dan perlu ada application Telegram dalam HP. Komisen RM10 setiap unit dijual. Menarik ke menarik? Tugas anda hanya promote sahaja dan tak perlu pegang stok. Urusan pos cikwani yang uruskan.Whatsapp cikwani segera tau!

AGEN EBOOKKU MODAL SERENDAH RM270

Anda ada sedikit modal? Jom jadi agen dengan teamCikwani. Modal hanya serendah RM270 dan anda akan dapat 5 unit Ebookku. Dah namanya agen, untung pun lebih sikit la dari agen DS. Stok ada dengan anda dan anda berpeluang untuk COD kepada customer terdekat :)

Jom Whatsapp cikwani segera tau!

APA KELEBIHAN JOIN TEAM CIKWANI?


  • Coaching  dalam group support 24 jam
  • Coaching secara personal
  • Gambar, testimoni dan tips bisnes disediakan dalam group telegram
  • Reward bulanan kepada agen/agen DS yang capai targetshopping reward untuk agen kesayangan

3 orang agen DS yang capai target untuk Oktober.

hadiah dah sampai ke tangan agen, ni komen beliau :)JOM BUAT DUIT DENGAN EBOOKKU. TAK SUSAH MANA PUN NAK JUAL EBOOKKU NI. IBU YANG ADA ANAK KECIL PASTI SEDIA MELABUR UNTUK MANFAAT ANAK MEREKA.

Nak tahu lebih detail manfaat Ebookku? Klik sini.


0132260818

No comments:

Post a Comment