Saturday, 11 March 2017

Islamic Ebookku di Kuala Terengganu

Alhamdulillah, wani juga agen untuk produk ini di kawasan Kuala Terengganu. Islamic Ebookku kini menjadi viral di FB. Mana tak viral, produk bagus yang boleh menggantikan gajet. Yelah ibu mana tak risau bila anak selalu berkepit dengan gajet kan sebab ramai dah sedar keburukan gajet. Bila anak dah ketagih gajet ibu bapa kena main peranan untuk cari jalan supaya si anak boleh 'melupakan' gajet. Mommies tau kan kesan buruk buruk dari ketagih gajet. Nanti ada masa nanti wani tulis entry pasal keburukan gajet. Soon ye :)


 Mommies kalau nak tahu Ebookku ni laku keras tau. Untuk permulaan hari tu wani ada ambil 20 unit. Fuhhh sambutan di luar dugaan hari ke2 dah habis tau mommies. Tu pun dah ramai yang bank ini dan terpaksa masuk dalam list PRE ORDER. Sekarang ni stok seolah2 dicatu tau mommies disebabkan permintaan yang terlalu tinggi di seluruh negara. Tapi takpe, kalau pre order pun tak perlu menunggu lama seperti seperti sebelum ni. Dalam seminggu next batch akan sampai Inshaa Allah. kalau mommies nak dapatkn Ebookku ni, boleh hubungi wani untuk order ye.
Ambil 20 unit terus habis pada hari ke2.


wani sedang ambil stok dari seorang stokis.
Jom wani ceritakan serba sedikit tentang Ebookku ni.

.MANFAAT EBOOKKU

 
1⃣ Menarik minat & fokus anak untuk belajar.
2⃣ Masa anak terluang dengan berfaedah.
3⃣ Menguatkan daya ingatan & hafalan.
4⃣ Meningkatkan kreativiti seharian. 
5⃣ Yang paling penting no.5 ni sebab ketagihan gadget boleh menyebabkan masalah2 lain seperti
☞rabun
☞kurang bergaul
☞lambat bercakap & sebagainya.


Memperkenalkan Ebook-Ku --> First ISLAMIC E-BOOK In Malaysia!
.
Sistem pembelajaran elektronik dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan kemahiran.
.
Penyelesaian kepada masalah :
.
- Mata rabun,kecik2 dah kena pakai spek
- Ketagih gadget,bila tak dapat mula la memberontak
- Anti sosial..
- Aktif yang sukar di kawal
.
Apa kebaikan Ebook-ku ini ?
.
* Teknik baru mengajar anak anda dengan lebih santai.
* Anak kita terdedah awal dengan buku bacaan & latihan.
* Anak kita boleh belajar 2 bahasa dalam 1 masa iaitu English & Arab.
* Anak kita akan lebih fokus.
* Anak kita di didik awal untuk belajar tentang ISLAM.
* Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
* Mengelakkan kerosakan mata, tiada lagi gadjet yg melalaikan.
* Ebook yang sangat menyeronokkan,colourful & ada lagu kanak2
.
Antara yang anak puan akan pelajari dalam Ebook-Ku ini :-
.
PAGE 1 & 2 = Mengenal Abjad ABC
PAGE 3 = Mengenal Buah-Buahan
PAGE 4 = Mengenal Haiwan-Haiwan di Zoo
PAGE 5 = Mengira dan Mengenal Nombor
PAGE 6 = Mengenal Warna & Bentuk
PAGE 7 = Mengenal Peralatan dalam Rumah
PAGE 8 = Belajar Cara Berwudhu' & Rukun Solat
PAGE 9 = Belajar Bacaan dalam Solat
PAGE 10 = Belajar doa-doa yg penting seperti doa selepas wudu' ,doa keluar tandas, doa bangun tidur, doa sebelum tidur dan sebagainya
.
Ebook-Ku dilengkapi dengan dwi-bahasa. (Bahasa Inggeris dan Arab)
.
Silibus Keseluruhan Akan Mengasah Kemahiran 7 'M' Anak Kita!
.
Membaca|Mengira|Menulis|Mengenal|Mendengar|Menghafal|Menyebut


video
 
Mommies boleh tengok video ini untuk gambaran yang lebih jelas.

Pasti mommies dah tak sabar nak hadiahkan untuk anak2 kan. Harga Ebbokku ni sangat berbaloi dan mampu milik. Hanya RM55 belum termasuk postage. postage hanya tambah RM10 untuk ke semenanjung dan RM15 untuk Sabah Sarawak. Wani sedia COD area Kuala Terengganu. Just bayar RM55 untuk COD.

Hubungi wani ye untuk tempahan.

No comments:

Post a Comment